2004. január 2., péntek

Max Payne 2 (PC)

Magyarítás adatok: 

Dátum: 2004. január
Projektvezető: i2k és Methos
Fordította: i2k, Methos, szirob
Verzió: v1.01
Méret: 96.44 MB
Platform: PC
Letöltve: 40044 alkalommal (2010. augusztusáig)



Név: i2k+GHT

Cég: i2k+GHT

Sorozatszám: 9065-7855-7761

Játékismeretető:
Max Payne visszatér! Ugyan az első részben a fél várost hidegre tette, de mégis megúszta, a rendőrség megbocsátotta magánháborúját, és visszavette köreibe. Max próbál megjavulni, próbálja a törvény útját járni ismét, de az első részben megismert Mona ismét elcsavarja fejét, és most Max-et még nagyobb bajba sodorja, mint eddig.

A történet az első részhez hasonlóan flashback-szerűen veszi fel a szálat, rögtön a közepébe csöppenünk, majd a rövid prológus után elkezdődik a tulajdonképpeni történet, mely Max visszaemlékezése. A sztori ismét fordulatos, izgalmas, feszültséggel teli, mint az első részben is volt. Sőt, talán még egy lapáttal ráraktak a készítők.
Ezzel kapcsolatban megemlítendő még, hogy az első részben megismert képregényes átvezetők itt is megmaradtak, s még hangulatosabbak lettek. Szerző: Pc Guru
Magyarítás tudnivalók:
Max Payne 2 teljes magyarítása.

A legfontosabb tudnivalók:
- 1.01 patch használata
- a magyarítás felülírja az 1.01-es indító exe-t
- más mod-ot ne próbálj futtatni a magyarítással, úgy sem fog menni.

Figyelem: A telepítés során meg kell adod a következőket:
Név: i2k+GHT
Cég: i2k+GHT
Sorozatszám: 9065-7855-7761
 

Magyarítás letöltése
A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

4 megjegyzés:

  1. Üdv!

    Steames játékra nem sikerül felraknom, lefut a program, de a játék angol marad. A Magyarítások Portálon van egy link erről, de nem működik. Tudnátok segíteni, hová, hogyan kell telepíteni, hogy működjön??
    Köszönöm előre is!

    VálaszTörlés
  2. sziasztok szép reggelt mindenkinek nekem az a problémám , hogy valami miatt nem stimmel a sorozat szám tudna nekem valaki segiteni előre is köszönöm.

    VálaszTörlés
  3. Nem lehetne leírni normálisan hogy kell felrakni minek...

    VálaszTörlés