Tippek/Segítség

Honnan lehet letölteni a fordításokat?
A fordításokat a Magyarításaink menüpontból érheted el. Válaszd ki a listából a kívánt játékot és platformot (PC/XBOX...), majd kattints a zöld letöltés nyílra a fordítás adatlapján.

Nem sikerül telepítenem a magyarítást, mit tegyek?
A magyarítás telepítője egy összetett program, aminek olvasnia és írnia kell a játék fájljait. Ezért a sikeres telepítés érdekében erősen ajánlott rendszergazdai jogosultságokkal futtatni a telepítő programot. Kattints jobb egérgombbal a fájlra, majd válaszd ki a "Futtatás rendszergazdaként" vagy "Run as administrator" menüpontot. Ekkor az alkalmazásnak már lesz joga átnevezni az eredeti fájlokat és bemásolni a magyarítás fájlait.

Előfordulhat, hogy a telepítési gondjaid megoldódnak, ha Kompatibilitási módot állítasz be az alkalmazásnak. Ha a telepítő azt írja, hogy hibás könyvtárat adtál meg, akkor nem találja a telepítéshez és a játék futásához szükséges fájlokat. Ha ilyet tapasztalsz, kérlek nézz utána, hogy a megfelelő magyarítást töltötted le, illetve hogy a játékszoftver telepítése rendben lezajlott-e. 

Ha semmi nem vezet eredményre, érdemes meglátogatni a magyarítás adatlapját, hátha a kommentekben rátalálsz a megoldára. Legvégsőbb esetben pedig írj egy e-mailt a fordítás készítőjének/projektvezetőjének.
Légy türelemmel és válaszolni fog.

A néhány letöltés mellett sorozatszám is található. Micsoda ez?
A sorozatszámok a régebbi fordításainkban maradtak benne. A számsorozatot és a hozzá kapcsolódó adatokat minden egyes telepítéskor meg kell adnod a telepítő programnak. Ezeket piros színnel kiemeltük a magyarítások adatlapjain.

A felhasználói fiókok felügyeletének be- és kikapcsolása
A Felhasználói fiókok felügyelete (UAC) segít megelőzni a számítógép beállításainak engedély nélküli módosításait. Úgy működik, hogy mindig engedélyt kér, ha egy feladat végrehajtásához rendszergazdai jogok szükségesek, például olyan szoftverek telepítése vagy beállítások módosítása esetén, amelyek más felhasználókat is érintenek. link