2006. december 24., vasárnap

Battle For Middle-Earth II The Rise of the Witch-king (PC)

Magyarítás adatok: 

Dátum: 2006. december
Projektvezető: Morpheu$
Fordítók: Morpheu$
Lektorálta: Morpheu$
Verzió: v2.00
Méret: 8,44 MB
Platform: PC
Letöltve: 3878 alkalommal (2010. augusztusáig)


Játékismeretető:
Vezesd a gonosz erőit középföldén. Ezer esztendőnyi béke után a gonosz ismét erőre kap. Vezesd győzelemre a boszorkánykirályt és irányítsd Angmar seregeit a vadonatúj egyszemélyes játékmódú hadjáratban. Alkosd meg a legyőzhetetlen hőst. Tucatnyi új lehetőség és az új Troll osztály növeli a hős megalkotásának stratégiai lehetőségeit. Irányíts új, pusztító egységeket. Derítsd fel az ellenség erőit, használj romboló varázst, idézz egész hordákat a csatamezőre a hat meglévő frakció új egységeivel, és a legújabb frakció, Angmar csapataival! Kibővített Gyűrűháború játékmód. Magadnak követelheted egész középföldét, és gigantikus ütközetekben idézheted fel a filmtrilógia hangulatát.

Magyarítás tudnivalók:
A magyarítás több, mint 54000 sor szöveget tartalmaz. A fordítás a játék megjelenése óta zajlott. A lefordított szöveg átesett egy helyesírási hibaellenőrzésen és egy egyhetes lektoráló fázison. A játék fordítása teljesen kompatibilis a v2.00 változattal.
A magyarítást csak az alapjátékot ill. a kiegészítőt tartalmazó számítógépre lehet telepíteni.

A magyarítás használatához fel kell telepítened az alapjáték (BFME II) magyarítását is. Enélkül a játék nem fog elindulni.

Magyarítás letöltése
A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

4 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Ha valami ötletetek, megjegyzésetek van a fordítással kapcsolatban, kérjük osszátok meg velünk. Köszönjük!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. üdv az a problémám van hogy mindent ugy csináltam ahogy levan irva a alapjáték magyar de a The Rise of the Witch-king nem mi lehet a probléma?

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés