2004. december 22., szerda

Battle For Middle-Earth (PC)

Magyarítás adatok: 

Dátum: 2004. december
Projektvezető: Morpheu$
Fordítók: Morpheu$, Solid Snake
Lektorálta: Morpheu$
Verzió: v1.03
Méret: 4,23 MB
Platform: PC
Letöltve: 16070 alkalommal (2010. augusztusáig)


Játékismeretető:
A Gyűrűk Ura™: Harc Középföldéért™ az első olyan játék, ahol Középfölde valósidejű, nyitott világának urává válhatsz. Irányítsd a legendás hősöket, a hatalmas seregeket, és a Gyűrűk Ura™ filmtrilógia alapján készült epikus hadjáratokat! A csaták megvívásától, kedvenc hőseid karakterként való irányításán keresztül, a seregek és a források igazgatásáig, az élő, lélegző Középfölde sorsa a Te kezedben van.

Akár a jó, akár a gonosz oldalt választod, te irányíthatod az összes, filmekből megismert hadjáratot. A játék minden karaktere több egyszerű, arc nélküli egységnél; valósidejű érzelmeket mutatnak, melyek a helyzettől függően változnak - láthatod, hogy talpasaid reszketve szállnak szembe a közeledő trollokkal, és átélheted örömüket egy nehezen kivívott győzelem fölött.
  Magyarítás tudnivalók:
  A magyarítás több, mint 32000 sorból áll és közel 10000 sor szöveget tartalmaz. A fordítás a játék megjelenése óta zajlott. 2004 karácsonya előtt kiadtunk egy publikus béta változatot, melyet hosszú ideig nem követett folytatás. Közel másfél év után eljött az ideje, hogy kiadjuk a végleges változatot. A játék fordítása teljesen kompatibilis a v1.0-v1.03 változatokkal.
  A telepítő elindításhoz telepítve kell lennie a játéknak is!

  Magyarítás letöltése
  A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

  Nincsenek megjegyzések:

  Megjegyzés küldése