2004. június 30., szerda

Battlefield 1942 és kiegészítői (PC)

Magyarítás adatok:

Dátum: 2004. június
Projektvezető: Ranloth
Fordító: Taszi, Daywalker
Verzió: v1.0
Méret: 507 KB
Platform: PC
Letöltve: 25658 alkalommal (2010. augusztusáig)


Játékismeretető:
A játék, amely műfajt teremtett, és amely a svéd DICE csapatát a csillagok közé emelte. A főleg többjátékos üzemmódra kihegyezett FPS-ben lejátszhatjuk a II. világháborút (illetve annak kissé alternatív változatát), a legváltozatosabb szerepkörökben, mindenféle járműveket terelve.

A második világháborús akciójáték és két küldetéslemeze, a Road to Rome és a Secret Weapons of WW2 egy csomagban.
Magyarítás tudnivalók:
A honosítás kompatiblis 1.3-as, 1.45-ös és az 1.6-os patch-csel. Az ettől eltérő verzióknál nem biztos, hogy hibátlanul fog működni (nem jelenít meg mindent, vagy hiba léphet fel). A honosítás feltelepítése után a játékban megjelenő szövegek 100%-a magyarul lesz olvasható. A honosítás magába foglalja a két kiegészítő (Road to Rome és Secret Weapons of World War 2) fordítását is. A fordítás még béta, az esetleges hibákért elnézést kérünk. A honosításban még előfordulhatnak elírások, helyesírási hibák.

Magyarítás letöltése
A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Ha valami ötletetek, megjegyzésetek van a fordítással kapcsolatban, kérjük osszátok meg velünk. Köszönjük!

    VálaszTörlés