2007. április 18., szerda

Broken Sword – A Halál Angyala (PC)

Magyarítás adatok:

Dátum: 2007. április
Projektvezető: Solid Snake
Fordító: Ibrik
Verzió: v1.0
Méret: 305 KB
Platform: PC
Letöltve: 1863 alkalommal (2010. augusztusáig)


Játékismeretető:
George Stobbart bőréba bújva szerelembe esünk a gyönyörű Anna Mariába, aki különös körülmények között tűnik el. Ránk vár a feladat, hogy megtaláljuk a szépséget és kiderítsük, hogy vajon ki és miért rabolta el. A Broken Sword újabb része ismét 3D-s környezetet és hihetetlen kalandokat hoz el nekünk.
Magyarítás tudnivalók:
A magyarítás feltelepítése után a játékban megjelenő szövegek 100%-a magyarul látható. Köszönet Ibriknek a fordításért, valamint Piedonnak a telepítőért.

Magyarítás letöltése
A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

3 megjegyzés:

  1. Én ezt a hibaüzenetet kaptam: "A program nem tudja frissíteni a feltelepített Broken Sword -t, az alábbi okok miatt: C:\PROGRAM FILES (X86)\GOG.COM\BROKEN SWORD - THE ANGEL OF DEATH\bs4.pak: ismeretlen verzió."

    VálaszTörlés
  2. Én is ugynezt a hibaüzenetet kaptam

    VálaszTörlés
  3. Wynn Casino, Las Vegas - Mapyro
    Wynn 시흥 출장샵 Hotel Overview. Wynn Resorts owns and operates Wynn 천안 출장샵 Las Vegas and Encore. Its location is on the Las Vegas Strip. It also 김해 출장마사지 operates 춘천 출장샵 its sister resort, Encore Boston 양산 출장샵

    VálaszTörlés