2003. február 17., hétfő

Command & Conquer Generals (PC)

Magyarítás adatok: 

Dátum: 2003. február
Projektvezető: Morpheu$
Fordítók: Morpheu$
Lektorálta: Morpheu$
Verzió: v1.07
Méret: 3.87 MB
Platform: PC
Letöltve: 12976 alkalommal (2010. augusztusáig)


Játékismeretető:
A Command & Conquer™ Generals számodra is kitapinthatóvá teszi a modern hadviselés pulzusát. Válassz egy tábornokot, és irányíts hatalmas, modern fegyverzetű seregeket a világ legveszedelmesebb válságövezeteiben.

Három nagyhatalom sokoldalúan fejleszthető seregei várják, hogy példátlan tűzerejüket a földön vagy a levegőben szolgálatodba állíthassák. Semlegesítsd az ellenséget a 27 küldetésből álló egyszemélyes hadjáratban, vagy válj a globális csapatjáték részesévé. Készülj, parancsnok – vár a Command & Conquer Generals és a valós idejű stratégia kihívása.
Magyarítás tudnivalók:
A magyarítás tartalmazza a játék szövegeinek és végfeliratainak fordítását. Teljesen kompatibilis a v1.07 Generals patchel, a hiányosságok és hibák nagy része pótolva és javítva.
Végfeliratok: A harcok végén megjelenő győzelem, vagy vereség felirat.

Magyarítás letöltése
A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése