2006. január 15., vasárnap

Need for Speed: Most Wanted (PC)

Magyarítás adatok: 

Dátum: 2006. január
Projektvezető: L_zooltan
Fordítók: L_zooltan
Lektorálta: L_zooltan
Verzió: v1.1
Méret: 762 KB
Platform: PC
Letöltve: 143493 alkalommal (2010. augusztusáig)


Játékismeretető:
A Need for Speed™ Underground sorozat készítőinek új játékában, a Need for Speed™ Most Wanted-ban lehetőséged van minden idők leghírhedtebb és legkeresettebb utcai versenyzőjévé válni. Az illegális utcai versenyek, a tuning-opciók sosem látott, széles választéka és a Hollywood legnagyobb üldözési jeleneteit felülmúló rendőrségi hajszák izgalma garantálja, hogy a Need for Speed Most Wanted minden játékos kedvence legyen idén télen.

Riválisaid legyőzésével, a rendőrség kijátszásával és sok száz mérföldnyi pálya meghódításával küzdheted fel magad a Feketelista élére.

Ha a leghírhedtebb versenyzővé akarsz válni, hírnevet kell szerezned és fel kell építened Rap Sheet-edet, mégpedig az utca legjobb versenyzőivel szemtől szembe vívott fogcsikorgató, kemény küzdelemben, ráadásul közben merész, nyaktörő trükkökkel kell leráznod az utakon járőröző zsarukat is.

A játékosok számos taktikát bevethetnek, hogy megszabaduljanak a rendőrségtől, ellenfelüket pedig hátrahagyják kipufogógázt szagolni.

A Need for Speed Most Wanted egy sor vadonatúj járgányt is felvonultat, a feltuningolt batároktól a legmodernebb szuperverdákig. Kedvedre módosított autódban akármilyen járműosztállyal megmérkőzhetsz. Idén ősszel az utca lesz a játszótered.
Magyarítás tudnivalók:
Ez már az 1.1-es verzió. A videókat sikerült megoldani, feliratot is kaptak, és a hibák javítva.
Ha a telepítés után a játék német lett, vagy esetleg eltűntek a videók, az azt jelenti, hogy valamit nem jól csináltál. Végezd el mégegyszer a telepítést, ennek a képnek a segítségével.

Telepítési útmutató
(a telepítőben ez a kép hibaelhárítás.jpg néven található meg)
A fordítás a demo változattal nem kompatibilis.

Magyarítás letöltése
A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

19 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Ha valami ötletetek, megjegyzésetek van a fordítással kapcsolatban, kérjük osszátok meg velünk. Köszönjük!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! A magyarosítás működik a 2021-es remastered (szerintem csak fan remaster) verzióval ? vagy esetleg ahhoz csináltatok másikat?

      Törlés
  2. hello! nem tudom hogyan sikerlült ezt megoldanotok debaszott szar! német lett a magyaritáS! jo kis progi. köszönöm szépen

    VálaszTörlés
  3. Szia! Van egy kis képecske erre a célra.
    Kérlek nézd meg és kövesd az utasításokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia csak azt nem értem hogy hogy lessz magyar ha csak német file-ok vannak benne? Már megpróbáltam ugyanazt amit a hibajavítás képen mutat de semmi lehet az a baj hogy 1.3 mas most wanted-em van?

      Törlés
    2. Jah és a probléma az hogy ha feltelepítem a hunositast bejön egy fekete képernyő kb 3 másodperc és kilép mindenből

      Törlés
  4. Srácok! Ugyan én windows 7-el próbálkoztam, a progit le futattam a feliratok remekül működnek. Ám de nekem valamiért nincs zene, illetve a videó alatt hang. Csak az "fx soundok". (tehát motor hangok ilyesmik). Nem tudom, hogy ez a letöltés miatt van-e (mmint hogy nem eredetiben van meg a játék) vagy én rontotam-e el valamit. Nem tudnátok nekem segíteni valahogy hogy mit ronthattam el?
    Előre is köszi: Sztoti

    VálaszTörlés
  5. Szia! Olyan gondom van, hogy a játék 1.3 és nem működik a magyarosítás, de még 1.2-sel sem. A kép alapján is próbálkoztam ,de semmi. Amúgy mikor újrarakom a játékot alapból 1.3. Melyik verzióval kompatibilis? Vagy mi a gond? Segíts kérlek! :D

    VálaszTörlés
  6. sziasztok letöltöttem a progit és nekem csak german fájlok vannak benne.ilyenkor mi a teendő?

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok nekem tök szupin működik a progi csak azt sajnálom h a beszed nem magyar sajna.

    VálaszTörlés
  8. Hello! Tudnátok nekem segíteni nekem is valamiért német lett és az a kép túl kicsi és nem látom! Nektek sikerült magyarra át forditaní? Ha igen légyszives segítsetek!

    VálaszTörlés
  9. Most már sikerült ki nagyítanom a képet csak nekem valami olyat ír ki hogy: Hiba: a(z) [Credits] könyvtár nem jött létre és ugyan ez a többivel is! Tudnátok segíteni? Mert nem nagyon értem az angolt és a németet se!

    VálaszTörlés
  10. sziasztok amikor beakarom kapcsolni az nfsmw-t akkor hibát talált valaki segitene?

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok! A telepítőt rendszergazda jogokkal indítsátok.
    Enélkül tehetetlen és nem engedi a rendszer fájlokat másolni.

    VálaszTörlés
  12. Nekem német lett a magyarosítás és miért aki tud segíteni annak itt a skype nevem:deathvotka

    VálaszTörlés
  13. Hát nekem egyenlőre még a telepítő letöltése sem működik! :-(

    VálaszTörlés
  14. A telepító már lejött. De h lesz ebből magyar amikor csak német fájlok vannak benne??????

    VálaszTörlés
  15. Ez csak 1.1-es verzióra megy, többire pl 1.3ra nem működne?

    VálaszTörlés