2006. augusztus 21., hétfő

Pontifex 2 (PC)

Magyarítás adatok: 

Dátum: 2006. augusztus
Projektvezető: gandrus
Fordítók: -
Lektorálta: -
Verzió: v1.0
Méret: 5,21 MB
Platform: PC
Letöltve: 373 alkalommal (2010. augusztusáig)


Játékismeretető:
A Chronic Logic folyamatosan fejlesztgeti, igencsak jópofa hídépítős alkotásának, a Pontifex-nek az újabb és újabb változatait. Ezúttal elérkeztünk a második epizódhoz. Ha tetszett a korábbi, ezt is imádni fogod, ha még nem ismernéd, feltétlenül próbáld ki!
    Magyarítás tudnivalók:
    FONTOS: A JÁTÉK TELEPÍTÉSE ELŐTT LE KELL TÖRÖLNI A FILES KÖNYVTÁRAT TELJES TARTALMÁVAL EGYÜTT, ÉS CSAK EZUTÁN ÉRDEMES TELEPÍTENI A HONOSÍTÁST!

    Ez a telepítő a Pontifex 2 c. játék 1.0-ás verziójának magyarítását tartalmazza. A játék karakterlimites, alapból nem kezeli az ékezeteket és még volt pár dolog, ami megnehezítette a fordítást. Ehhez képest azt hiszem sikerült egész jó fordítást készítenem. A karakterlimit csak néhány helyen volt probléma, ott általában rövidítést alkalmaztam. A fontok egy részét átrajzoltam, így már négyfajta magyar ékezetes betűtípus is megtalálható a játékban. Szükség volt még némi buherálásra némely szövegek magyarításához, de ez is sikerült. A honosítás kb. a szövegek 99%-át érinti. Csak a nehéz, komplex és extra küldetések utáni szöveget nem fordítottam le, mert már az előző kettő sorozat utáni szövegekkel is kínlódni kellett, hogy nagyjából úgy jelenjenek meg, ahogy kellene...

    A honosítás feltelepítéséhez csak meg kell adni azt a könyvtárat, ahova a játékot telepítetted.

    Magyarítás letöltése
    A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése