2007. május 30., szerda

You Are Empty (orosz változatra) (PC)

Magyarítás adatok: 

Dátum: 2007. május
Projektvezető: Hykao
Fordítók: Hykao
Lektorálta: Hykao
Verzió: v1.0
Méret: 11,70 MB
Platform: PC
Letöltve: 952 alkalommal (2010. augusztusáig)


Játékismeretető:
Újabb alternatív történelmet feldolgozó FPS. A Szovjetunióban járunk, az ötvenes években. Vezető tudósok emberkísérletbe kezdenek, cél szuperlények előállítása, akiknek segítségével a kommunizmus világuralomra tehetne szert. Természetesen katasztrófa történik, a kísérletnek helyet adó városnak annyi; a legtöbb polgár meghal, a kevésbé szerencsések mutánssá változnak, és az utcákon hörögnek. Hősünknek természetesen rendet kell vágni köztük, és pár kérdésre választ kapni. A játék fő vonzereje, hogy a sztálini, totalitárius Szovjetunió nyomasztó díszletei között kell csasztuskáznunk.
Magyarítás tudnivalók:
CSAK AZ OROSZ NYELVŰ VÁLTOZATRA TELEPÍTHETŐ!

A magyarítás a fő- és játék alatti menü-, a filmszínházban levetítendő dokumentumfilm-, a játék közben megtalálandó papírfecnik magyarra fordítását, feliratozását, grafikus átalakítását, valamint a metrószerelvényekben lévő útvonaltérképek korabelire (1958-60) és nagyobb felbonásúra átgrafikázott módosítását tartalmazza.

Köszönet Békássy Csabának és Kromnak a fordításban nyújtott segítségükért, Piedonnak az ékezetes nagybetűs karakterekért és a filmfeliratozás időzítéséért, illetve TSL16bitnek a dokumentumok és a metrótérkép grafikus átalakításáért, a helyszínek neveiért és a kisbetűs ékezetes karakterekért!

Magyarítás letöltése
A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése