2007. január 7., vasárnap

Projekt: The Suffering: Ties That Bind

Projekt adatok: 

Bejelentés időpontja: 2007.01.07.
Projektvezető: Bird
Fordítók: Bird
Állapot: ~30%





Fordítói napló:
2008.08.24. Bird:
Mindjárt itt a nyár vége. A fordításon dolgozom, a színházas részt fejeztem be éppen.

Egy év alatt nem ilyen lassan haladtam, csak egyszerűen nem volt rá időm.
2008.07.14. Bird:
Üdv újra (durván 5 hónapos késéssel). Jó hír, hogy nem egyedül folytatom a már véget nem érő Suffering 1&2 fordítást. Steve-Q-val először a Deus Ex-en rágjuk át magunkat, utána (vagy közben) jönnek a Sufferingek.

Remélem, hogy idén nyáron már elkészülünk Torque kalandjainak magyar változatával (időnk az már van bőven rá). Stay tuned.
2008.02.04. Bird:
Sziasztok! Újra van mivel fordítanom és még időm is van rá és még segítenek is. Egy szó, mint száz, újra beindult a projekt!
2007.11.15. Bird:
Van egy kis gond az játékkal. Mivel kiderült, hogy egy cseppet bughalmazzá válik a notebookomon, így nem igazán jelennek meg a szövegek, események maradnak ki, egyéb.

Megpróbálom majd megoldani a problémát. Remélem nem kell majd véglegesen befagyasztanom a projektet. Kitartást nektek.
2007.07.25. Bird:
Legutóbbi bejegyzésem óta nem sokat fordítottam a játékból, inkább végigjátszottam azt (az pedig nem árt, ha úgy folytatom a fordítást, hogy tudom is a történet végét :-) ).

Próbálok időt szakítani a második részre is, de először az első részt (PIH) fejezném be, azzal gyorsabban is végezhetek.

2007.01.26.
Bird:
A játék börtönben játszódó prológusát teljesen lefordítottam a menükkel és a kezelőfelülettel együtt. Most jön az a rész, amikor elfogják Torque-ot az Alapítvány tagjai. Bird signing off.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése