2004. július 31., szombat

Command & Conquer Generals Zero Hour (PC)

Magyarítás adatok: 

Dátum: 2004. július
Projektvezető: Morpheu$
Fordítók: Morpheu$
Lektorálta: Morpheu$
Verzió: v1.04
Méret: 4.25 Mb
Platform: PC
Letöltve: 7986 alkalommal (2010. augusztusáig)


Játékismeretető:
Ütött az óra: ideje bevetni a legfrissebb haditechnikát, hogy a világ leghatalmasabb tábornokává válj. A Command & Conquer™ Generals első kiegészítőjében, a Zero Hour-ban a játékosok globális háborút vívhatnak a modern világ feletti uralomért, és ehhez a világ legkiválóbb parancsnokaival kell megmérkőzniük. Számos új egység és a legmodernebb arzenál áll a játékosok rendelkezésére, hogy semlegesítsék az ellenséges tábornokokat a hadszíntéren.

A győzelemhez még a legtapasztaltabb C&C Generals veteránoknak is új taktikákat kell felfedezniük, hogy maradéktalanul kihasználják a világ leghalálosabb fegyvereit, vagy éppen megvédjék magukat ellenük.

A Zero Hour új egységek, épületek és fejlesztések mellett irányítási funkciókkal és kitüntetésekkel, illetve számos új hálózati opcióval biztosítja a világuralom megszerzéséhez nélkülözhetetlen tűzerőt.

A játékosok 15 új küldetésben tehetik próbára képességeiket: megtámadhatják az amerikai hadiflottát a Földközi-tengeren, gerillasejteket füstölhetnek ki Kairóban, beépülhetnek az amerikai hírszerzésbe, vagy különleges alakulatokat indíthatnak tömegpusztító fegyverek semlegesítésére.
Magyarítás tudnivalók:
A magyarítás tartalmazza a játék szövegeinek és végfeliratainak fordítását. Teljesen kompatibilis a v1.04 Zero Hour patchel, a hiányosságok és hibák nagy része pótolva és javítva.
Végfeliratok: A harcok végén megjelenő győzelem, vagy vereség felirat.

Magyarítás letöltése
A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

6 megjegyzés:

 1. Sziasztok!

  Ha valami ötletetek, megjegyzésetek van a fordítással kapcsolatban, kérjük osszátok meg velünk. Köszönjük!

  VálaszTörlés
 2. Hy!

  Az EU-moddal nekem nem megy. :(
  Lehet valamit tenni ez ellen?

  VálaszTörlés
 3. Sajnos a magyarítás nem kompatibilis modokkal.
  A mod lefordítására jelenleg és a jövőben nem lesz kapacitásunk.

  VálaszTörlés
 4. Lenne egy kérdésem! Milyen general modot kell kitörölni h működjön mert nem találom? :/

  VálaszTörlés
 5. Egy fejlesztésnél hibás a fordítás. USA - Fejlett kiképzésnél.
  A fejlesztés nem a mozgási sebességét növeli az egységeknek, hanem a szintlépés gyakoriságát.

  VálaszTörlés