2007. április 22., vasárnap

Command & Conquer Tiberium Wars Kane Edition (PC)

Magyarítás adatok: 

Dátum: 2007. április
Projektvezető: Morpheu$
Fordítók: Electronic Arts
Verzió: Verziófüggetlen
Méret: 4,24 MB
Platform: PC
Letöltve: 3998 alkalommal (2010. augusztusáig)


Játékismeretető:
A Command & Conquer visszatér.

Több mint 35 egyszemélyes küldetés - Szövevényes, fordulatos történet részesévé válhatsz, mely három, egymással küzdő hadsereg egyedülálló nézőpontjából látva bontakozik ki.

Élő HD filmrészletek - Merülj el a Tiberium világában a több mint 90 percnyi filmbejátszás segítségével, igazi hollywoodi szereposztásban.

Látványos küzdelem - Minden idők legintenzívebb, leggördülékenyebb csatái, fantasztikus vizuális effektusokkal.

Testre szabható MI - A mesterséges intelligencia különféle egyedi stílusokra állítható be, de olyan, játékstílusodhoz alkalmazkodó MI is beállítható, melyet rendkívül nehéz legyőzni.

A valósidejű stratégia igazi sporttá válik - Az online meccseken nemcsak küzdhetsz, közvetítheted vagy nézheted is őket. Interaktív közvetítés, hangátvitel, élő kommentárok, vizuálisanalízis, és sok más szolgáltatás.

Magyarítás tudnivalók:
A magyarításról
A játék magyar nyelven került forgalomba Magyarországon, azonban a játék különleges kiadása a Kane Edition nem tartalmazza a magyar nyelvezetet. Mivel sok játékos a bónusz videók és ajándékok miatt inkább a pár ezer forinttal drágább Kane Editiont vette meg, így ők ezzel a programmal telepíthetik a magyar nyelvezetet.

A játék nyelvezete teljesen magyar lesz, a szövegek és feliratozások is magyar nyelven olvashatók a játék közben, ill. a játék videói alatt.

Nyelvezetek kezelése
A telepítés után automatikusan magyar nyelvre vált a játék. A későbbiekben bármikor válthatsz a nyelvek között, sőt telepíthetsz is melléjük tetszés szerint.

Számos honosító csomagot láttam az interneten, ám ezek mind kontármunkák. Előfordul, hogy nem lesz magyar a nyelvezet, illetve az angol vagy a többi nyelvezet fájlait, esetleg a konfigurációs fájlokat piszkálják. Ezek általában egy verzióval kompatibilisak, és körülményes a telepítésük.

Ez a program telepíti és beállítja a magyar nyelvezetet. Semmiféle módosítást nem végez a játék fájlain. Ezért mindenképpen ezt telepítsétek a C&C Tiberium Wars Kane Edition játékra.


Kompatibilitás a javításokkal
A magyarítás a játék minden verziójával kompatibilis. A telepítés végeztével futtasd le a Frissítések keresése opciót a játék vezérlőjében.

De ugyanitt válthatsz nyelvezetet is. Nyelvezetenként külön kell telepítened a javításokat, de ezek minden probléma nélkül feltelepülnek

(Futtasd az Autorun.exe programot a dvd-n)

Magyarítás letöltése
A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

12 megjegyzés:

  1. Hello mindenkinek

    Nem tudom feltelepíteni a magyarosítást azt írja ki hogy:
    Application Error
    Exception EOIeSysErorr in module cnc3tw_kane.exe at 000FB06D. Hiba az OLE beállításjegyzék használata közben.

    Lehet ezzel csinálni valamit?

    VálaszTörlés
  2. Futtasd rendszergazdaként a telepítőt!

    VálaszTörlés
  3. Helló!
    Rendszergazdaként futtatom az uac is kikapcsolva, még sem magyar a játék. A játék steam-s
    Segitség.

    VálaszTörlés
  4. Nekem is a fenti hibaüzenetet dobta, az én példányom is steam-es. Majd futtattam rendszergazdai hozzáféréssel, ekkor a telepítő már elindult, de a játékot nem találta. A megoldás az, hogy legalább egyszer indítsd el a játékot (hiszen a steam előbb csak letölti, első indításnál még telepít komponenseket), ha legalább a főmenüig eljutottál már biztos lehetsz a sikerben. Ez után újra lefuttattam a magyarítást, ami gond nélkül települt, DE a játék továbbra is angol marad. GH team, valami hozzáfűzni való, esetleg fix a közeljövőben?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziasztok! Jó lenne javítani ezeket az Origines / Steames változatokat, de biztosan nincsen rá kapacitásunk. :(

      Törlés
  5. Hali skacok! Lenne egy kis problémám :\ A telepítőt rendesen lefuttattam, nem volt vele gond! Viszont mikor indítanám a játékot először egy ilyen hibaüzenetet ír-> Valami probléma történt az egyik emulátorral! Megpróbáltam ujra rakni az 1.04-es patchet majd crack-eltem, ekkor viszont azt írta ki, hogy tegyem be az eredeti lemezt??? :đ A játék TPB-ről szedett kalózpéldány 1.04-es patchel+crack-el mellékelve. Valaki S.O.S ??? :D

    VálaszTörlés
  6. Nekem origines gémem van, telepítő lefut,de továbbra is marad az angol nyelv. :(

    VálaszTörlés
  7. Felraktam a magyarosítást és utána azt írja hogy tegyem be a lemezt. crackelem és rakjam be a lemezt...........

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elvileg a Tiberium Was magyar felirattal jelent meg.

      A Kane Edition kivételével, ami csak az angol nyelvet tartalmazta.
      Ez a fordítás sajnos csak azzal a "dobozos" változattal kompatibilis.

      Törlés