2006. június 22., csütörtök

A Da Vinci-kód (PC)

Magyarítás adatok: 

Dátum: 2006. június
Projektvezető: Solid Snake
Fordító: Solid Snake
Verzió: v1.0
Méret: 671 KB
Platform: PC
Letöltve: 11551 alkalommal (2010. augusztusáig)


Játékismeretető:
A nagysikerű regény játékadaptációja hasonlóan jól sikerült, mint eredeti forrása. A cselekményhez való erőteljes, mégis lazább kapcsolat számos újfajta rejtvény és fejtörő születését eredményezte, melyek ötletesek, logikusak, nehezek. A produktum néha igencsak megdolgoztatja a játékos szürkeállományát, ami időtállóvá, élvezetessé teszi a játékidőt. A játékmenet mellett rengeteg információs anyag, leírás ad lehetőséget a játékosnak, hogy tájékozódhasson, történelmi tényeket, kérdéseket, elméleteket tudhasson meg. A Da Vinci-kód olyan játék, mely nem csak szórakoztat, hanem tanít és elgondolkodtat is (akárcsak Dan Brown eredeti mûve).
Magyarítás tudnivalók:
A honosítás feltelepítése után a játékban megjelenő szövegek 100%-a magyarul lesz olvasható. A szöveg mellett a rejtvények, kódolások szintén lokalizációra kerültek (kivétel a cryptexjelszavak, de ezekre mindig adok utalást a versekben vagy leírásokban).

Magyarítás letöltése
A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése