2006. június 22., csütörtök

Worms 4: Mayhem (PC)

Magyarítás adatok: 

Dátum: 2006. június
Projektvezető: NagyG
Fordítók: Sajt, Mike, Methos
Lektorálta: NagyG
Verzió: v1.01
Méret: 570 KB
Platform: PC
Letöltve: 8584 alkalommal (2010. augusztusáig)


Játékismeretető:
A Codemasters a kukacos sorozat tíz éves évfordulójára tartogatta a legfrissebb bejelentést, készül már a Team 17 műhelyében a Worms 4: Mayhem. A jól megszokott négykukacos csapatunkat irányíthatjuk most is, de itt már nem csak új fegyvereket használhatunk, akár mi is tervezhetünk párat. Robbanó csirkéket vagy WC bombákat akarsz? Most majd megcsinálhatod őket. A kukacok is teljes testreszabhatóak lesznek, hatalmas mennyiségű szem, arc, kalap és kéz választék áll a rendelkezésünkre. A környezet a már megszokott módon teljesen elpusztítható lesz, remek taktika lehetőség ez most is. Az egyjátékos rész huszonöt küldetést tartalmaz, míg a többjátékosban húsz pálya kap helyet.
Magyarítás tudnivalók:
A honosítás feltelepítése után a játékban megjelenő szövegek közel 100%-a magyarul lesz olvasható. A honosítás tartalmazza a videók feliratozását is. Ajánljuk, hogy töltsd le hozzá a VobSub nevű programot.

A honosítás az 1.01-es verzióhoz készült! Az ettől eltérő verzióknál nem biztos, hogy hibátlanul fog működni (Nem jelenít meg mindent, vagy hiba léphet fel.)

Magyarítás letöltése
A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

1 megjegyzés: