2005. október 30., vasárnap

Grand Theft Auto: San Andreas (PC)

 Magyarítás adatok: 

Dátum: 2005. október
Projektvezető: Morpheu$
Verzió: v1.04F
Méret: 2,88 MB
Platform: PC
Letöltve: 162442 alkalommal (2010. augusztusáig)Fordítók: Morpheu$, Methos, L_zooltan , RaveAir , Solid Snake, Hardi, Duplex, Mike, Ordel
Technikai támogatás: Piedon, Nyúl, Deni, ToTo
Lektorálta: Methos, Duplex, Ordel

Játékismeretető:
1992-ben járunk, Kaliforniában, a bandaháborúk és a korrupt rendőrök korában. Ez a két dolog van a sztori középpontjában is: mi bandánkat próbáljuk a város(ok) legbefolyásosabbjává tenni, egy korrupt rendőr, a Samuel Jackson által szinkronizált, végtelenül aljas Frank Tenpenny pedig mindenkit a saját anyagi haszna érdekében próbál kihasználni.

A játék sokkal több lehetőséget kínál, mint a sorozat többi tagja, hisz az olyan apróságokon túl, mint az úszás megjelenése, tankok vezetése, kapunk egy rakat másodlagos feladatot is (a szállítmányozástól a striciskedésig terjedő listában mindenki megtalálja a számításait), lehet tuningolni a kocsikat és bandaháborúkban is részt vehetünk.

Nem csak a városok életét alakíthatjuk át gyökeresen, de hősünket, CJ-t is. Nem csak ruhákat és kiegészítőket vehetünk neki (nagyon fontosak a csajozásnál!), de az edzőterem vagy a zsírburges látogatásával testalkatát is alakíthatjuk. Kitanulhatunk három harcművészeti ágat, elsajátíthatjuk a kétkezes harc rejtelmeit és még rabolni is eljárhatunk.
  Magyarítás tudnivalók:
  Ez már a magyarítás végleges változata.

  Magyarítás letöltése
  A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

  13 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   VálaszTörlés
  2. amit letöltöttünk melyik mappába kell tenni?

   VálaszTörlés
  3. én letöltötem és 2 másodperc alatt készvolt és nem csinált utána semmit

   VálaszTörlés
  4. létszives tuttok válaszolni??

   VálaszTörlés
  5. Rendszergazdai jogokkal elvileg tudnod kellene futtatni. Most letöltöttem és tudtam futtatni.

   VálaszTörlés
  6. sziasztok! nemrégen letöltöttem (ha jól emlékszem innen de egy régebbi változatot) gta sa magyarosítást és ahogy felteplepítettem nem indult el a gta. letöröltem a magyarosítást és azután sem.Akárhányszor ujabb helyröl töltöm le a gta-t mindig ugyanaz a hiba!(mikor leáll előjön egy windows ablak hogy sajnálattal közöljük a gta exe blablabla leállt.) remélem van megoldás a hiba kijavítására,.
   előre is köszi!

   VálaszTörlés
   Válaszok
   1. Szia! Tudnál pontos és részletes leírást adni? ( pl. mi a hibaüzenet? milyen rendszert használsz?, stb.. )

    Törlés
  7. nekem valami dropboxot hozki :( segítség

   VálaszTörlés
   Válaszok
   1. Sziasztok!
    A magyarítás már újra elérhető! Sajnos a Dropbox korlátozta a fájlok letöltését, így új felhő szolgáltatót kellett keresni.

    Törlés
  8. nagyon bejött, nekem ajánlották és télleg király, mindenki tőtse le

   VálaszTörlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   VálaszTörlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   VálaszTörlés