2005. október 14., péntek

Need for Speed Most Wanted háttérkép-készítő pályázat


Pályázat adatai
Név: Need for Speed Most Wanted pályázat
Típus: Háttérkép
Kezdés időpontja: 2005.10.14.
Befejezés időpontja: 2005.11.14.

Pályamunkák formai követelményei:
- legalább 800x600 pixel felbontású
- jpeg formátumú
- a képfájl neve legyen a beküldő neve (ékezetek nélkül - pl. kis_pista.jpg)

Pályázati feltételek:
- A pályázó a pályamunka beküldésével lemond az ahhoz kapcsolódó jogairól
- A pályázó a pályamunka beküldésével hozzájárul, hogy a GameHunter TEAM a képeket, vagy annak részleteit design és pomóciós célokra felhasználja (a pályázó nevének feltüntetésével)
- A győztes pályamunka készítőjének - miután a zsűri értesítette őt - kötelessége elküldeni azon forrásfájlokat, amelyekből a háttérképet készítette

További előírások

- Kapcsolódnia kell a GameHunter TEAM-hez és az új NFS részhez (Értsd: GH logó, feliratok a kocsin stb. - az egyéni kreativitást külön figyelembe vesszük!)
- NEM használhatóak fel előre elkészített NFS: Most Wanted háttérképek, csak és kizárólag screenshotok, ill. artwork-ök, valamint saját képekTovábbi előírások A pályázó elfogadja a zsűri döntését. A zsűri pártatlanul dönt, a saját megítélése szerinti legjobb pályamunkát hozza ki győztesnek A pályázathoz mellékelt anyagot felhasználni csak a pályamunka elkészítéséhez szabad.

Nyeremény: A győztes háttérkép készítője egy Need For Speed: Most Wanted játékkal lesz gazdagabb, melyet az Electronic Arts Magyarország ajánlott fel.


A pályamunka elkészítése közben keletkezett esetleges költségekért ill. károkért a GameHunter TEAM semminemű felelősséget nem vállal.

Pályázat nyertese:
Szerző: Kovács Róbert

Pályamunkák megtekintése: