2005. február 8., kedd

Hitman 2: Silent Assassin (PC)

Magyarítás adatok: 

Dátum: 2005. február
Projektvezető: Piedon
Fordítók: Piedon
Lektorálta: Piedon
Verzió: v1.0 - v1.02
Méret: 1,79 MB
Platform: PC
Letöltve: 17570 alkalommal (2010. augusztusáig)


Játékismeretető:
Lépj be a világba, amely nem ismer kegyelmet, s ha hibázol, az nem csupán a karrieredbe kerül... A 47-es ügynök bőrébe bújva te lehetsz a világ legkeresettebb bérgyilkosa. Névtelenségben maradva dolgozol, nem érzel szánalmat, csupán elvégzed a munkát. Mindig.
  Magyarítás tudnivalók:
  Ez a verzió az eredeti CD-vel rendelkező játékosok részére készült!

  A honosítás feltelepítése után a játékban megjelenő szövegek közel 100%-a magyarul lesz olvasható.

  Piedonnak köszönhetően a Hitman 2 fordításának legújabb verziója (1.02) már, mint hivatalos fordítás szerepel. A Pc Guru magazin júniusi teljes játéka, a Hitman 2, már alapból tartalmazza az 1.02-es patchet. Az EVM sajnos időközben megszüntette a játék forgalmazását, így az oldalunkon letölthetővé tettük a magyarítást.

  Magyarítás letöltése (v1.0)
  Magyarítás letöltése (v1.2)
  A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

  4 megjegyzés:

  1. Megvetem a 1.2 és letöltöttem a honosításokat de nem jók mit lehet csinálni?

   VálaszTörlés
  2. Üdv én is sokat szenvedtem mire rá jöttem mi a hiba az 1.2 verziós eredeti Hitmen magyarításnál Windows 7-en . Le írom mit csináljatok ha nem működik a magyarítás. 1 le töltöd az 1.2 magyarítást .
   2. a magyarítás kompatibilitását állítsd át Windows xp sp 2 ,és legyen ki kipipálva a rendszergazda ként futtatás .
   3. Elindítod a magyarítást telepítőt és a cél kiválasztásnál figyelj !! ( C:\Program Files (x86)\Eidos Interactive\Hitman 2 Silent Assassin\Scenes) Ide kel telepíteni Scenes mappába.
   4 Állítsd át a kompatibilitást a Hitman 2 parancsikonján is Windows xp sp 2-re , és a "Program futtatása rendszergazdaként" legyen ki kipilva .
   Játszol !

   VálaszTörlés
  3. Ez az eredeti játékra érvényes !

   VálaszTörlés