2005. február 8., kedd

Splinter Cell & Mission pack (PC)

Magyarítás adatok: 

Dátum: 2005. február
Projektvezető: Hykao
Fordítók: BigBuda, GustyX, yanee, JBZ
Lektorálta: -
Verzió: v1.0
Méret: 7,76 MB
Platform: PC
Letöltve: 17447 alkalommal (2010. augusztusáig)


Játékismeretető:
A játék főhőse, akit a játékos irányít, Sam Fisher az NSA (National Security Agency - Egyesült Államok Nemzetbiztonsági Ügynöksége) különleges ügynöke, volt kommandós.
Az eredeti angol nyelvű változatban Sam Fisher hangját Michael Ironside adja. A Splinter Cell sorozat híres kiváló grafikájáról.
  Magyarítás tudnivalók:
  A honosítás feltelepítése után a játékban megjelenő szövegek 100%-a magyarul lesz olvasható.

  A \"memorystick\" fájl JBZ munkája, amit a Magyarítások Portál oldalon található. A fájlt JBZ engedélyével az általa készített Splinter Cell magyarításból egy az egyben, módosítás nélkül vettük át. A magyarítás Hykaonak köszönhetően immáron tartalmazza a Mission Pack honosítását is!

  Magyarítás letöltése
  A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

  3 megjegyzés:

  1. A játékban az átvezetők alá hogyan lehet bekapcsolni a feliratot? így csak a menü lett magyar

   VálaszTörlés
  2. Sziasztok!
   A magyarítás már újra elérhető! Sajnos a Dropbox korlátozta a fájlok letöltését, így új felhő szolgáltatót kellett keresni.

   VálaszTörlés