2005. szeptember 17., szombat

Need For Speed: Underground (PC)

Magyarítás adatok: 

Dátum: 2005. szeptember
Projektvezető: Methos
Fordítók: L_zooltan
Lektorálta: L_zooltan
Verzió: v1.0
Méret: 540 KB
Platform: PC
Letöltve: 23253 alkalommal (2010. augusztusáig)


Játékismeretető:
Lépj be az utcai gyorsasági futamok és csúcsra tuningolt autók világába a Need for Speed sorozat legújabb darabjával, a Need for Speed™ Underground-dal. Válassz egy népszerű típust a Mitsubisitől, a Subarutól®, a Toyotától™ és másoktól, hogy megépíthesd a legmenőbb versenygépet!

A futamokon nyert pénzt a karosszéria egyedi díszítése mellett számtalan teljesítményövelő alkatrészre fordíthatod. Egy egyedi utcai járgánnyal azonban még nem jutsz a csúcsra - egyedi stílusra és penge vezetési technikára lesz szükséged, ha boldogulni akarsz az utcai futamok világában.

Az utcai futamok éjszakai világának erőviszonyait számos tényező határozza meg. A játékosok úgy válhatnak igazi nagymenőkké, ha minden versenyen csiszolják tudásukat, jókor váltanak gyorsulási versenyeken, és mernek kockáztatni az éjszakai flaszteron. Bizonyítsd be, hogy az elit versenyzői körökben a helyed, kapaszkodj föl a ranglistán és állj ki a legjobbak ellen!
Magyarítás tudnivalók:
A honosítás feltelepítése után a játékban megjelenő feliratok 100%-a magyarul lesz olvasható.

Magyarítás letöltése
A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

4 megjegyzés:

  1. fel van telepitve de semmiváltozás?

    VálaszTörlés
  2. amugy nem tom a mitát hogy kell rárakmi

    VálaszTörlés
  3. To find out if a slot requires a Flash participant, want to|you should|you have to} click on the title - if the software is necessary, could be} asked to download it. It is said to have originated in France, but its current character has nothing to do with medieval rules. The Ace bet365 우회 is evaluated with 1 point; J, Q, and K with 10 points, and the other playing cards correspond to their numbering.

    VálaszTörlés