2005. szeptember 19., hétfő

The Suffering (PC)

Magyarítás adatok: 

Dátum: 2005. szeptember
Projektvezető: Bird
Fordító: Bird
Verzió: v1.0
Méret: 560 KB
Platform: PC
Letöltve: 9496 alkalommal (2010. augusztusáig)


Játékismeretető:
A játék Torque, egy halálraítélt fogoly történetét meséli el. Hősünknek a kijutáshoz az Abbott Állami Büntetőintézet szürreális világban jelen lévő horrorisztikus megjelenésű szörnyek és látomások hadán kell átverekednie magát, miközben maga is borzalmas tetteket vitt véghez. A nyomasztó hangulat, a minden reménytől megfosztott rabok látványa, a vérfagyasztó kivégzések és az őrület határán táncoló fegyőrök is mintázzák a hely kegyetlen, torzult világát. A játék témája és a zavaró, megbotránkoztató jelenetek miatt a játék kizárólag csak 18 éven felülieknek ajánlott.
Magyarítás tudnivalók:
Készül egy újabb, frissített verziójú fordítás is. A honosítás feltelepítése után a játékban megjelenő szövegek 100%-a magyarul lesz olvasható, de a grafikai elemek nem kerültek honosításra (eredetileg ez is tervbe volt véve, de végül technikai okok miatt abbamaradt). A játék nem kezeli a „Ó;Ő;Ű;ű” karaktereket (nem is fogja), így értelemszerűen nincsenek ilyen karakterek a fordításban.

Magyarítás letöltése
A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése