2005. augusztus 12., péntek

Silent Hill 2 Director's Cut (PC)

Magyarítás adatok: 

Dátum: 2005. augusztus
Projektvezető: NagyG
Fordítók: -
Lektorálta: -
Verzió: v1.0
Méret: 556 KB
Platform: PC
Letöltve: 4543 alkalommal (2010. augusztusáig)


Játékismeretető:
James Sunderland, a főszereplő, levelet kap az elhunyt feleségétől, Mary-től, akit elvitt egy betegség 3 évvel a történet kezdete előtt. Azt írja benne, hogy vár rá a „különleges helyükön”, a békés, csendes üdülővárosban, Silent Hillben. Jól tudja azt, hogy a felesége már halott, de mindennél jobban hiányzik neki, és bármit megtenne azért, hogy ismét vele lehessen. Emiatt nem is gondol bele abba, hogy esetleg a levél hamis (A kézírás amúgyis teljesen egyezik Mary-ével), azonnal a városba megy, reménykedve abban, hogy Mary nem halt meg. Mikor azonban megérkezik a városba, az már egészen más helyre emlékeztet, mint ahová ő és a felesége szerettek jönni. A városra sűrű köd telepedett, és konganak az utcák az ürességtől. Később embertelen alakú, groteszk és különös lények tűnnek elő a ködben, amiért is elkezdi megkérdőjelezni a saját elméje tisztaságát. Ahogy halad egyre előrébb, úgy találkozik néhány hasonló sorstársával, akik szintén Silent Hillbe jöttek, ránézésre ismeretlen okokból. Lassan rájön, hogy valamilyen módon a város kapcsolatban áll önmagával, és az ide érkező néhány emberrel. A történet végén pedig rádöbben a nagy igazságra, hogy mi is volt a valódi oka arra, hogy Silent Hillbe látogasson.
  Magyarítás tudnivalók:
  A honosítás a Director's Cut 1.0-ás verzióhoz készült, feltelepítése után a játékban megjelenő szövegek 100%-a magyarul lesz olvasható.

  Magyarítás letöltése
  A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

  6 megjegyzés:

  1. Nekem van :D
   Hibás..
   A Kórháznál mikor a kislányt keresik..
   A 3. emeleti legutolsó szobában lévő ládát számkóddal kell kinyitni..
   Nos az utolsó lakatot nem tudtam levenni róla mert a kód ami kéne hozzá..... az (azt hiszem a 2. emeleten) lévő iroda helységben a gépírónak az indigóján kéne hogy rajta legyen...
   de az a rész kimaradt .... :D...
   Helyette 1db pötty van meg 1 kék csík..
   Ezért nem tudok tovább jutni

   VálaszTörlés
  2. Hello nem elérhető...Nem tudnátok esetre még 1x felrakni?

   VálaszTörlés
   Válaszok
   1. Sziasztok!
    A magyarítás már újra elérhető! Sajnos a Dropbox korlátozta a fájlok letöltését, így új felhő szolgáltatót kellett keresni.

    Törlés
   2. Szia!

    Tudnál segíteni, ha szépen kérlek!
    A problémám eleve az, amit Krueger fórumtárs is szóvá tett.
    nincs meg valahol az eredeti anyag, ahonnan ki tudnátok nézni a szóban forgó kódokat? A neten vagy 80 oldalt/ fórumot végig nyálaztam, nem találtam rá a megfelelő megoldásra. Így vakon, meg lehetetlen tovább jutni. :( Előre is köszönöm! Krisz

    Törlés
  3. a magyar szinkront hol lehet letölteni? valaki egy jo linket küldjőn

   VálaszTörlés
  4. Sziasztok! Esetleg az Enhanced Edition névre hallgató grafikai mod csomaghoz hozzátudnátok igazítani a magyarítást? Csak mert akár hogy próbáltam nem működik vele.

   VálaszTörlés