2005. augusztus 12., péntek

Star Wars Jedi Knight 3: Jedi Academy (PC)

Magyarítás adatok: 

Dátum: 2005. augusztus
Projektvezető: Nyúl
Fordítók: Aquli, Morpheu$, Methos, Ranloth
Lektorálta: Piedon
Verzió: v1.6
Méret: 1.17 MB
Platform: PC
Letöltve: 47526 alkalommal (2010. augusztusáig)


Játékismeretető:
A Star Wars univerzuma sokaknál bezárul Anakin Skywalker tehetségének felfedezésével a monumentális Endor körül zajló csata után, amiben felrobban a Halálcsillag, és a Lázadók maroknyi csapata győzedelmeskedik. A legkitartóbb rajongók azonban nem temették el a Saga-t, folytatták a történetet, vagy épp ellenkezőleg, visszaugrottak az időben 4000 évet, és az ott zajlódó eseményeket vázolták fel nekünk könyv, szoftver vagy esetleg képregény formájában. E programok közül az egyik legkiemelkedőbb alkotás a '90-es évek közepén debütált Jedi Knight sorozat legjobban sikerült epizódja, a Jedi Academy! Szerző: Deltaleader
Magyarítás tudnivalók:
A honosítás feltelepítése után a játékban megjelenő szövegek 100%-a magyarul lesz olvasható.

Magyarítás letöltése
A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

2 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Sziasztok!
      A magyarítás már újra elérhető! Sajnos a Dropbox korlátozta a fájlok letöltését, így új felhő szolgáltatót kellett keresni.

      Törlés