2007. augusztus 28., kedd

Tomb Raider Legend (PC)

Magyarítás adatok: 

Dátum: 2007. augusztus
Projektvezető: Morpheu$
Fordítók: Morpheu$ , Credo
Lektorálta: Piedon
Verzió: v1.2
Méret: 7,34 MB
Platform: PC
Letöltve: 5670 alkalommal (2010. augusztusáig)


Játékismeretető:
LARA CROFT ISMÉT A REJTÉLYEK NYOMÁBAN!

Lara, a csinos régésznő visszatért, és nem is akárhogyan! Versenyt fut az idővel, átutazza az egész Földet, hogy napvilágra hozza a történelem leghatalmasabb fegyverét. Egy ilyen legendás ereklye rossz kezekben akár az emberiség létezését is fenyegeti. Irányítsd újra Larát, járd be a veszélyesebbnél veszélyesebb helyeket, oldd meg a fejtörőket, használd a teljesen új mozgáskombinációkat és technikai kütyüket, hogy átéld ezt a hihetetlenül izgalmas kalandot!
Magyarítás tudnivalók:
A fordítás tartalmazza a játék teljes szövegének magyar fordítását. A feliratozás fordítására nem volt lehetőség, így azok maradtak angol nyelven.

A játék fordítása kizárólag a v1.2 változattal kompatibilis. Ezért a honosítás telepítése előtt töltsétek le hozzá a fent említett javítást. A honosítás nem telepíthető a v1.0 v1.1 valamint a demó változatra.

Magyarítás letöltése
A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

3 megjegyzés:

  1. Nem birom telepíteni, mert megjelenik az hogy helytelenül adtam meg a játék könyvtárát. Mit tegyek?

    VálaszTörlés
  2. igen nekem is ezzel van a gondom. :/ Tudnátok esetleg segíteni?

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok! Elvileg a telepítő fájlokat keres, aminek a könyvtárban kell lennie. Melyik változatot használjátok? Honnan van a játék?

    VálaszTörlés