2008. augusztus 9., szombat

UFO - Extraterrestrials teljes fordítása (PC)

Magyarítás adatok: 

Dátum: 2008. augusztus
Projektvezető: gandrus
Fordítók: -
Lektorálta: -
Verzió: v2.0
Méret: 126 MB
Platform: PC
Letöltve: 1426 alkalommal (2010. augusztusáig)


Játékismeretető:
A csehek nagy rajongói lehetnek a ’93-ban startolt X-Com/UFO sorozatnak. 2003-ban a cseh Altar elindította az „UFO: After-” sorozatát, amely 2007-ig három részt élt meg (Aftermath, Aftershock, Afterlight - és nem, nem fogok elsütni egy aftershave-es vagy afterpartys poént sem), és bár átvett ötleteket az őstől, mégis nagyokat csavarintott a jól bevált elemeken. Ez valószínűleg nem tetszett a szintén cseh Chaos Conceptnek, amely 2007-re kijött a saját elképzelésével. Az UFO: Extraterrestrials, ha jószívűen szeretnék fogalmazni, az eredeti X-Com előtti tisztelgés, ha kevésbé finoman, akkor pedig paradox kifejezéssel élve a legnagyobb rókabőr, ami idáig valaha is lekerült a kis szürke emberkékről. Forrás: PcGuru
  Magyarítás tudnivalók:
  Ufo - Extraterrestrials című játék teljes fordítása.
  (szöveges+grafikai+videó)

  A második patch-hez lett igazítva a fordítás! A magyarítás nem működik együtt bizonyos modokkal, más modokkal talán. Ebbe a 130 MB-os verzióba bekerült a csata közbeni kezelőfelület grafikai fordítása és a feliratozott intro is.

  Magyarítás letöltése
  A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

  Nincsenek megjegyzések:

  Megjegyzés küldése