2007. június 29., péntek

Harry Potter és a Főnix Rendje rajzpályázat


Pályázat adatai
Név: Harry Potter és a Főnix Rendje rajzpályázat
Típus: Rajz
Kezdés időpontja: 2007.06.02.
Befejezés időpontja: 2007.06.29.

Pályamunkák formai követelményei:
- legalább 1024x768 pixel felbontású
- JPEG, vagy PNG formátumú
- a képfájl neve tartalmazza a beküldő nevét (ékezetek és szóközök nélkül - például: kovats_janos.jpg)

Egy rajz scannelt képét kérjük. A rajz legyen igazi rajz, azaz kézzel, papírra készített. Feladat, hogy tervezz borítót a hamarosan a boltokba kerülő "Harry Potter és a Főnix Rendje" című játéknak. Az elkészítendő borító alapjául nem szolgálhat az azonos című, boltokba került könyv borítója. A képi elemeket korábbi Harry Potter kötetekből, vagy az eddig megjelent Harry Potter játékokból lehet meríteni. Az alkotáson valamilyen módon szerepelnie kell a GameHunter Team, valamint az Electronic Arts logójának.


Pályázati feltételek:
- Kapcsolódnia kell a GameHunter Teamhez, az Electronic Arts Kft.-hez valamint a Harry Potter játékhoz (értsd: GH logó, EA logó a rajzon - az egyéni kreativitást külön figyelembe vesszük!)

A pályamunkákat e-mailben várjuk a palyazat@gamehunter.hu címre. A képeket scanneld be, és csatold a levélhez, melyben feltétlenül tüntesd fel a neved, lakcímedet és életkorodat.További előírások A pályázó elfogadja a zsűri döntését. A zsűri pártatlanul dönt, a saját megítélése szerinti legjobb pályamunkát hozza ki győztesnek A pályázathoz mellékelt anyagot felhasználni csak a pályamunka elkészítéséhez szabad.

További előírások

A pályázó elfogadja a zsűri döntését. A zsűri pártatlanul dönt, a saját megítélése szerinti legjobb pályamunkát hozza ki győztesnek. A pályázathoz mellékelt anyagot felhasználni csak a pályamunka elkészítéséhez szabad.


Nyeremény: A győztes borítóterv készítője egy "Harry Potter és a Főnix Rendje" című játékkal lesz gazdagabb, melyet az Electronic Arts Magyarország ajánl fel. A játék magyar nyelven, a mozifilmet szinkronizáló magyar színészek hangjával kerül a boltokba.


A győztes kötelezettségei: A győztest e-mailben értesítjük. A győztes pályamunka forrását (papírra rajzolt rajzot) el kell juttatni az Electronic Arts Magyarországnak, ahol átvehető a nyeremény. Amennyiben a nyertes nem budapesti lakhelyű, vagy nem tudja személyesen átvenni a nyereményt, úgy postai úton kell eljuttatni a rajzot, valamint a megnyert játék is postai úton érkezik meg.

A pályamunka elkészítése során felmerülő költségek és károk a pályázót terhelik, azok iránt a GameHunter TEAM semmilyen felelősséget nem vállal!


Pályázat nyertesei:

Szerző: Ipsics Zoltán - Zozoka

Szerző: Kovács Nikoletta Erika - Bloodberry

Szerző: Török Szilvia - Ufoka

Szerző: Barabás Luca - portugalo

Pályamunkák megtekintése: