2006. március 19., vasárnap

Silent Hill 3 (PC)

Magyarítás adatok: 

Dátum: 2006. március
Projektvezető: NagyG
Fordítók: -
Tesztelte: J (Benedek József)
Verzió: v1.0
Méret: 1,95 MB
Platform: PC
Letöltve: 14437 alkalommal (2010. augusztusáig)


Játékismeretető:
17 év telt el a Silent Hill első részének eseményei óta. Heather egy hétköznapi, ám komoly tinédzser lány, aki szeret vásárolgatni. Egészen addig, ameddig a saját múltja el nem éri.
Egy detektív közelíti meg Heathert a bevásárlóközpontban. Heather nem figyel rá, és azt mondja neki, hogy hagyja békén, miközben az folyamatosan olyan kérdéseket tesz fel, amik Heatherben elfeledett emlékeket idéznek elő. Sikerül elkerülnie, de miután ismét visszamerészkedik a bevásárlóközpontba, észreveszi azt, hogy mindenki eltűnt, ezzel magára maradt. Ahogy aztán egyedül vándorol a bevásárlóközpontban, rádöbben arra, hogy nem oda tért vissza, ahová kellett volna. Átlépte a képzelet és a valóság határát, és minden olyanná válik, mintha valaki rémálmában kószálna, amiből azonban nem tud kijutni. Groteszk lények tűnnek fel az árnyak közül, és időnként minden átalakul. A falakat rozsda és vér kezdi borítani, és olyan dolgok jelennek meg olyan helyeken, amiknek semmi keresnivalója se lenne ott.
Az egyetlen reménye az otthona, ám amikor hazaér rádöbben arra, hogy neki is erős köze van a vele történtekhez…
Rájön, hogy tulajdonképpen ő testesíti meg az első rész Alessájának a lelkét, a történet előrehaladtával kezd visszaemlékezni "régi énjre", és azokra a dolgokra, amiket Alessa élt át. A végén épp hogy sikerül elkerülnie azt a sorsot, amit még az első részben szántak Alessának.
  Magyarítás tudnivalók:
  A játékhoz készült szinkron hatására, átírtam, a már meglévő, szöveges magyarítás nagy részét. A honosítás feltelepítése után a játékban megjelenő szövegek közel 100%-a magyarul lesz olvasható. A telepítő elindításhoz fent kell lenni a játéknak is! 

  Magyarítás letöltése
  A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

  4 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

   Ha valami ötletetek, megjegyzésetek van a fordítással kapcsolatban, kérjük osszátok meg velünk. Köszönjük!

   VálaszTörlés
  2. Hello! Valamiért nem tudom letölteni a magyarítást!
   Error 509-et ír ez nem tudom mit jelenthet :(

   VálaszTörlés
  3. Szintén ugyanaz lenne a problémám mint a fölöttem lévő kommentelőnek. Sajnos nem találok sehol más helyet ahol letudom tölteni a magyarítást, pedig anélkül nem ülök neki ennek a mesterműnek:)

   VálaszTörlés
  4. Sziasztok!
   A magyarítás már újra elérhető! Sajnos a Dropbox korlátozta a fájlok letöltését, így új felhő szolgáltatót kellett keresni.

   VálaszTörlés