2006. március 15., szerda

Yetisportok 5 (MOBIL)

Magyarítás adatok: 

Dátum: 2006. március
Projektvezető: Gandrus
Fordítók: -
Lektorálta: -
Verzió: v1.0
Méret: 65,4 KB
Platform: MOBIL
Letöltve: 329 alkalommal (2010. augusztusáig)


Játékismeretető:
Azt hiszem nem sokaknak kell bemutatni a Yetisports játékokat PC-re. Aki mégsem ismeri, az kattanjon a www.yetisports.org címre, és megismeri! A Yetisports játékoknak azonban van mobiltelefonra készült változata is.
  Magyarítás tudnivalók:
  Telepítés: A honosítás feltelepítéséhez a Yetisports 5 : Flamingo Drive c. játék mobil változatát (Yetisports5.jar) ki kell tömöríteni egy könyvtárba (Winzippel, vagy más tömörítőprogrammal), majd el kell indítani a yetisportok5-HUN.exe telepítőprogramot. Ezután el kell olvasni ezt a telepítési útmutatót. A telepítőnek meg kell adni azt a könyvtárat, ahova ki lett tömörítve a játék. Az indítás gombra kattintva feltelepíti a honosítást. Ezután a könyvtárban lévõ file-okat be kell tömöríteni .jar kiterjesztéssel, vagy .zip kiterjesztéssel, és utána átnevezni .jar -nak. És már kész is a magyar Yetisportok 5 : Flamingós ütés c. játék.

  Magyarítás letöltése
  A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

  1 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

   Ha valami ötletetek, megjegyzésetek van a fordítással kapcsolatban, kérjük osszátok meg velünk. Köszönjük!

   VálaszTörlés