2005. szeptember 7., szerda

Star Wars: Republic Commando (PC)

Magyarítás adatok: 

Dátum: 2005. szeptember
Projektvezető: Nyúl
Verzió: v1.0
Méret: 1,01 MB
Platform: PC
Letöltve: 17439 alkalommal (2010. augusztusáig)



Fordítók: Mast3rmind, RaveAir, Z-Dorf, Steingard Péter, Luigi, Shantee
Lektorálta: L_zooltan, Methos, Ordel, Forcecaster

Játékismeretető:
A StarWars játékok mindig is nagy népszerűségnek örvendtek (és fognak is), hiszen egy olyan legenda részesei lehetünk általuk, mely az egész filmes világot alapjaiban megrengette. Szerencsére a LucasArts is tudja ezt, hiszen ő "gyártja" ezeket a gamékat. A Republic Commandó az első olyan SW játék, ahol egy szimpla katonát alakítunk, és nem egy fénykarddal hadonászó jedit vagy egy ügyes pilótát. A történetünk az Episode II után kevéssel játszódik, még a Köztársasági Hadsereg katonájaként. Kisebb alakulatokban kell pusztítanunk az ellenséget. Szerencsére mi is, és az összes társunk tisztességes kiképzésen esett át (hála Jango DNSének és a Kaminoiak szakértelmének), ezáltal esélyünk is lesz a tengernyi ellenféllel szemben.
    Magyarítás tudnivalók:
    A honosítás feltelepítése után a játékban megjelenő szövegek 100%-a magyarul lesz olvasható.

    Magyarítás letöltése
    A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

    6 megjegyzés:

    1. Sziasztok!

      Ha valami ötletetek, megjegyzésetek van a fordítással kapcsolatban, kérjük osszátok meg velünk. Köszönjük!

      VálaszTörlés
    2. Mondjuk, hogy a BESZÉDET is magyarítsák meg!

      VálaszTörlés
    3. Magyarán szinkron? Nem, sztem itt ugyanaz a helyzet, mint a Max Payne-nél: a szinkron egyáltalán nem szükséges, mert elveszi a játék hangulatát. Király lett, srácok!

      VálaszTörlés
    4. Jelenleg nem elérhető a Dropboxon és a Magyarítások.hu sem elérhető (ott maga az oldal), gondolom jelenleg nincs alternatíva. :/

      VálaszTörlés
    5. Sziasztok!
      A magyarítás már újra elérhető! Sajnos a Dropbox korlátozta a fájlok letöltését, így új felhő szolgáltatót kellett keresni.

      VálaszTörlés