2005. október 3., hétfő

Need For Speed: Underground 2 (PC)

Magyarítás adatok: 

Dátum: 2005. október
Projektvezető: L_zooltan
Fordítók: L_zooltan
Lektorálta: L_zooltan
Verzió: v1.1
Méret: 581 KB
Platform: PC
Letöltve: 57307 alkalommal (2010. augusztusáig)


Játékismeretető:
A Need for Speed Underground 2 egy gigászi, szabadon bejárható városban játszódik, ami öt különálló, de kapcsolódó részből áll. A játék óriási világot tár eléd, ahol ínyencként csemegézhetsz a legkülönfélébb útszakaszok közül. A város felfedezése közben rivális versenyzőkkel találkozhatsz, akiktől súlyos leckéket kaphatsz az alvilági módszerekről, és akikkel kiállhatsz a város legveszélyesebb pályáin.

Az új, részletes teljesítmény-hangolás segítségével a játékosok finomhangolhatják járgányuk kezelésének és teljesítményének minden aspektusát, a több száz vizuális opció pedig biztosítja a játékosok autóinak egyedi, személyes külsejét.

A Kör-, Farolás-, és Gyorsulási versenyek mellett az új játékmódok részletesebbé, embert- és járgányt próbálóbbá teszik a játékot a tucatnyinál több márkás autó és több száz alkatrész pedig a valaha létezett legkidolgozottabb tuning-játékká teszik a Need for Speed Underground 2-t.
Magyarítás tudnivalók:
A honosítás feltelepítése után a játékban megjelenő feliratok 100%-a magyarul lesz olvasható.
A honosítás a játék minden verziójával kompatibilis.

Magyarítás letöltése
A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

5 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Egy olyan kérdésem lenne hogy miután letöltöttem a Need For Speed Underground 2 magyarítását akkor utána hova kell felrakni vagyis melyik mappába? Mert már próbáltuk mindegyikbe és nem sikerül, tehát a játék még mindig angolul van. Légyszíves segítsetek! HELP!!!

    VálaszTörlés
  2. te szerintem buj el mert le csukatlak a most wanttedbe német let a undergroun 2 be meg le zabálta a gecis fasz rákos programod a pénzem szerintem magyar országrol meny el mert szana széjel baszlak fasz rágo

    VálaszTörlés
  3. nekem nem mukodik esetleg segitenel?

    VálaszTörlés